SKRIVEOPPHOLD I TOSCANA

Av og til er det å reise bort den beste måten å komme inn i skrivingen igjen. Etter et helt år med planlegging og flere tilbakeslag med nye Covid-varianter, begynner det endelig å bli enklere å reise igjen, og jeg kan nå med glede og stolthet annonsere at jeg gjennom samarbeidet med Il Grande Prato (Se nettsidene til Il Grande Prato), 3 km fra Castelfiorentino, i et nydelig område av Chianti, har vi nå en fastlagt plan for høsten 2022:

10.-14. oktober blir det skriveopphold!!!!

Påmeldingsfrist: 20. august (for garantert plass)

Oppstart mandag vil være 11, der vi starter før lunsj med presentasjoner og skriveoppvarming, og deretter har en ettermiddagsøkt der vi kommer i . Fra tirsdag til torsdag er det felles skriveverksted to timer hver morgen, og ettermiddager der man kan velge mellom enten egen skrivetid eller spesifikke skriveverksteder om litterær synsvinkel og fortellingsstrukturer. Fredag har vi oppsummering og diskusjon av veien videre og hvordan man kan opprettholde skrivegløden når man kommer hjem.

I Italia spises middagen sent (19:30 til 20:00) og Il Grande Prato gir flott muligheter til å samtale i mindre grupper i avslappende omgivelser etterpå. Torsdag kveld rydder vi plass til (frivillig) opplesning av egne tekster. Avhengig av tilgjengelighet, vil vi en av de andre kveldene få et møte med en lokal forfatter.

Fredag morgen har vi to timers felles skriveverksted, og så lunsj med oppsummering

Prisene for kurs og opphold med alle måltider inkludert, er 11 500 på enerom (svært store familierom), eller 9600 for de som har noen de vil dele med og kan bo på dobbeltrom. Hvis noen av deltakerne skulle ha partnere som ikke vil skrive, men som ønsker å være med, vil man kunne dele dobbeltrom så langt kapasiteten rekker.

Vi kan bistå med logistikken, både reiseruter med tog og med fly til en av flyplassene i nærheten. Henting med minibuss fra nærmeste stasjon (Castelfiorentino) er inkludert i prisen.

Meld deg på nyhetsbrev, eller meld deg på direkte på dette skjemaet: https://forms.gle/fnZGGR9kUFXax42AA

Ellers gir Facebook-siden et bra sted å holde oversikten over hva som skjer.

Vi samarbeid med Il Grande Prato om opplegget og vil komme med jevnlige oppdateringer. Nyhetsbrevet er den beste måten å motta disse oppdateringene på.