SKRIVEOPPHOLD I TOSCANA

Av og til er det å reise bort den beste måten å komme inn i skrivingen igjen. Det begynner endelig å åpnes opp for å reise igjen, og jeg kan nå med glede og stolthet annonsere at jeg i samarbeid med Il Grande Prato (Se nettsidene til Il Grande Prato), 3 km fra Castelfiorentino, i et nydelig område av Chianti, vil arrangere skriveopphold fra 10. til 15. oktober.

Ankomst vil være søndag kveld og ukeplanen er felles skriveverksted to timer hver morgen, og ettermiddager der man kan velge mellom enten egen skrivetid eller skriveverksteder om litterær synsvinkel og og lure grep ved redigering og omskriving av egne tekster.

I Italia spises middagen sent (19:30 til 20:00) og Il Grande Prato gir flott muligheter til å samtale i mindre grupper i avslappende omgivelser etterpå. En av kveldene vil i tillegg settes av til (frivillig) opplesning av egne tekster og en annen til møte med en lokal forfatter.

Prisene for kurs og opphold med alle måltider inkludert, er 11 850 på enerom (svært store familierom), eller 9800 for de som har noen de vil dele med og kan bo på dobbeltrom.

Vi kan bistå med logistikken, både reiseruter med tog og med fly til en av flyplassene i nærheten. Henting med minibuss fra nærmeste stasjon (Castelfiorentino) er inkludert i prisen.

Meld deg på nyhetsbrev, eller meld deg på på Facebook-siden hvis dette er noe du er interessert i.

Påmelding må skje innen 9. september, og man kan da velge om man vil betale hele beløpet med en gang, eller et depositum (som går til å sikre bookingen av stedet) på 1500 kr (med mulighet for avbestilling fram til 15. september).