KURS?

Hege A. Jakobsen Lepri
Hege A. Jakobsen Lepri

Hvem er jeg?

Hvis du ikke har hørt om meg som forfatter, er det forståelig. Jeg er nylig hjemvendt til Norge etter flere tiår i utlandet, sist 17 år i Toronto, Canada. I Norge er min merittliste kort: en novelle som var finalist i Tromsøs novellekonkurranse i samarbeid med litteraturfestivalen “Ordkalotten”, noen vitenskapelige artikler, og en refusert diktsamling, i tillegg til noen erotiske noveller jeg publiserte under pseudonym. Så ble det stille fra meg. Jeg klarte ikke lenger å skrive.

For ti år siden startet jeg på den veien som skulle føre meg ut av tjue års skrivesperre. Et kveldskurs i kreativ skriving ved Universitetet i Toronto. Det har vært en svingete vei, og flere ganger så frustrerende at jeg holdt på å gi opp. Men ti år senere har jeg publisert dusinvis av noveller, essays og dikt. Tekstene mine er representert i flere antologier. Jeg har blitt nominert til Pushcart-prisen tre ganger og Journey-prisen en gang, og jeg har vunnet og vært finalist til flere novelle- og essaykonkurranser. Dette gjør meg ikke til Steven King, men det gjør meg til en med mye erfaring og en viss suksess med å bryte meg gjennom blokkeringer.


Slik organiserer vi undervisningen:
Undervisningen vil organiseres via Zoom (i alle fall så lenge pandemien pågår) med fastlagte timer som tas opp og som man vil kunne spille av i en uke etter timen dersom man ikke kan være tilstede.
Det vil være et eget forum for levering av oppgaver, diskusjoner og gjensidig støtte i programvaren Slack.
Hvert kurs vil også ha en halv time individuell veiledning for hver deltaker.